Реклама

Відома справжня причина, чому смартфони Xiaomi такі дешеві

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно кожен власник смартфона Xiaomi, або їхнього суббренда, хоча б один раз спробував знайти причину, через яку їхні смартфони набагато дешевші за пристрої конкурентів. На перший погляд, смартфони від Xiaomi виглядають не гірше, ніж смартфони від Samsung, та й по характеристиках вони часто кращі, але чому дешевші. Нам же відома справжня причина, чому смартфони Xiaomi такі дешеві.

Як ми писали вище, шанувальники пристроїв Xiaomi вважають, що причиною дешевизни їхніх смартфонів є те, що вони закупляють велику кількість комплектуючих по заниженим цінам. В цьому є сенс, але практично всі виробники смартфонів купляють сотні тисяч комплектуючих і при цьому все рівно дорожчі за смартфони Xiaomi.

Ще одні вважають, що для складання смартфонів, Xiaomi домовляються з невеликими фабриками, які працюють задешево. Сюди ж можна віднести ще одну теорію, а саме те, що в Xiaomi не хочуть наживатися на своїх клієнтах і тому ціни такі народні. Вірити в це досить складно, оскільки бізнес, це в першу чергу бізнес.

Насправді, причина (одна з основних причин), через яку смартфони Xiaomi такі дешеві, прихована в рекламі та інформації, яку вони збирають про своїх користувачів.

Варто згадати скандал, в який потрапила компанія, коли було виявлено, що вони стежать за користувачами навіть тоді, коли ті використовують режим Інкогніто у вбудованому браузері. Звісно, компанія не визнала цього, але з часом додала один важливий пункт при переході в режим Інкогніто, а саме заборону на стеження. Цікаво, ні?

Так ось, Xiaomi вирішили піти шляхом компанії Google та Facebook, в яких основний заробіток пов’язаний саме на відстеженні користувачів та продажі реклами, хоча у випадку цих двох гігантів, їх хоча б контролюють і періодично обмежують їхні можливості.

З іншої сторони, зараз Xiaomi не можна назвати виробником найдешевших смартфонів, тому можливо, компанія вирішила змінити свій профіль основного заробітку і сконцентрувалася саме на смартфонах та комплектуючих.

Також нещодавно стало відомо, чому бренд POCO так назвали.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як користуватися Google StreetView

Завдяки функції перегляду вулиць від Google ви можете віртуально ходити вулицями багатьох міст по всьому світу. Перегляд вулиць також доступний для популярних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -