Реклама

Розрито вартість майбутнього смартфона Samsung Galaxy Z Fold3

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Samsung готується до запуску Galaxy Z Fold3 у червні 2021 року. Пізніше було сказано, що інформація надходила від керівника Samsung, а не від самої компанії. Сьогодні надійшла інформація, де було розрито вартість майбутнього смартфона Samsung Galaxy Z Fold3. Як повідомляється, новинка буде коштувати як і Z Fold2.

Як повідомляє користувач Twitter @MauriQHD, смартфон Galaxy Z Fold3 може коштувати стільки ж, скільки Galaxy Z Fold2 . Він щойно написав у Твіттері “Z Fold3, однаковий банкомат (на даний момент)”. Хоча він не згадав про це прямо, цілком очевидно, що він має на увазі тут попередника (Z Fold2). 

Це пов’язано з тим, що якщо ви не знаєте, Galaxy Z Fold2 вийшов на ринок в Україні за “скромні” 60 000 грн. І за цієї ціни він пропонує досить багато можливостей із надійністю порівняно з конкурентами. Зрозуміло, що Samsung очолює складний ринок. Прогнози вже говорять про те, що Galaxy Z Flip буде найбільш продаваним складним смартфоном у 2020 році.

Раніше повідомлялося, що Z Fold3 отримає багато покращень в порівнянні із Z Fold2. Якщо конкретніше, то пристрій матиме камеру під дисплеєм ( UD ), вдосконалене скло UTG з дигітайзером AES , підтримку S-Pen тощо.

У будь-якому випадку, підсказчик просить нас сприймати цю інформацію з щіпкою солі, хоча джерело має 100% послужний список. Це зрозуміло, враховуючи, що до запуску майже рік, і Samsung може щось змінити на цьому шляху. Тим не менше, компанія, ймовірно, наступного року випустить бюджетну версію Z Fold Lite, яка, будем надіятися, буде коштувати не більше 40 000 грн. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо iPhone, який найбільше продається в Україні

В Україні велика база шанувальників та фанатів компанії Apple, що позитивно відображається на продажах їхніх пристроїв. Зараз же буде...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -