Реклама

Розсекречено новий фітнес-браслет Huawei з підтримкою кунг-фу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні у мережі було розсекречено новий фітнес-браслет Huawei з підтримкою кунг-фу ще до анонса, який запланований вже цього місяця. Було показано його дизайн і основні характеристики. Інформацією поділився китайський інсайдер. Він опублікував в Weibo промо-матеріали Huawei Band 6.

Із зображення стало зрозуміло, що Huawei Band 6 отримає 1,47-дюймовий AMOLED дисплей з тонкими рамками. Екран буде в 1,5 більше, ніж у старого Huawei Band 4. Вага корпусу пристрою досягне 18 грамів. Тобто браслет буде легким. Компанія стверджує, що Huawei Band 6 зможе працювати до двох тижнів на одному заряді. А за 5 хвилин трекер можна зарядити так, що вистачить на два дні.

Новинка буде підтримувати 96 спортивних режимів, в тому числі кунг-фу. Також у браслета буде модуль NFC для безконтактних платежів. Крім цього, Huawei Band 6 зможе проводити моніторинг рівня кисню в крові, ЧСС, сон і стрес.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

Не так давно ми писали про те, що зараз в Україні активно розповсюджуються фальшиві гроші, які можна отримати навіть...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -