Home Новини сучасних технологій Ринок мобільних ігор зростає по всьому світу

Ринок мобільних ігор зростає по всьому світу

0

Дослідження «Global Mobile Games Market Research Report 2022» від журналу JCMR вказує на тенденцію зростання мобільних ігор у всьому світі . Дослідження робить прогнози інвестицій до 2030 року.

Опитування було спрямоване на подальшу оцінку мобільних ігор , спостереження за тенденціями ринку, а також висвітлення майбутніх технологій і регуляторних стратегій.

Цікаво: Відомо, як ігри розвивають інтелект дитини.

Згідно з дослідженням, основними компаніями на ринку мобільних ігор є: Tencent, Electronic Arts , Activision Blizzard, Nintendo , Ubisoft, Zynga і Take-Two Interactive.

Крім того, дослідження вказує на те, що однією з головних проблем ринку мобільних ігор є попит на посилення можливостей ASW (асинхронного повторного проектування) у мобільних іграх.

Ігри  , в яких гравці можуть отримувати реальні суми в криптовалютах або  NFT  (незамінних токенах), шукають стабільності в ігровій індустрії, але все ще стикаються зі скептицизмом багатьох людей.

Звіт на веб-сайті Rest of World намагається розкрити тему та дає огляд поточного моменту, пов’язаного з  іграми « грай  , щоб заробити».

Цікаво: Перераховано найочікуваніші ігри 2022 року для смартфонів та ПК.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version