Реклама

Samsung Galaxy M21 несподівано отримав новітню One UI 2.5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung Galaxy M21 несподівано отримав новітню One UI 2.5. Спочатку вважалося, оновлення вийде тільки для смартфонів серій Galaxy Note, Galaxy S і Galaxy Z.

Компанія недавно випустила оновлення One UI 2.5 для популярних смартфонів середнього класу, Galaxy A51 і A71, а тепер Galaxy M21 став першим смартфоном серії M, який отримав свіжу прошивку.

Як повідомляє XDA Developers, дана прошивка також включає жовтневе оновлення системи безпеки операційної системи Android. Розмір прошивки становить близько 650 МБ, вона містить поліпшення для камери, клавіатури і повідомлень.

Клавіатура Samsung пропонує кілька нових функцій, таких як функція пошуку на мові введення, поділ клавіатури в ландшафтному режимі. Крім того, в розділі «Повідомлення» з'явилася функція екстреного повідомлення. Це дозволяє користувачам ділитися SOS-розташування кожні 30 хвилин протягом дня. Крім того, в оновленні поліпшена і підвищена стабільність роботи камери.

Samsung представила One UI 2.5 на базі Android 10 з серією Galaxy Note 20. Спочатку вважалося, оновлення вийде тільки для смартфонів серій Galaxy Note, Galaxy S і Galaxy Z. Однак компанія здивувала шанувальників, випустивши його і на недорогих смартфонах.

One UI 2.5 вже доступна на Galaxy M21, тоді як більш дорогий Galaxy M51, який був запущені з One UI 2.1, поки стоїть в черзі.

Читайте також: Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 Може Отримати S Pen.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне

Компанія Xiaomi пропонує неймовірну кількість смартфонів під різні смаки, потреби та бюджет, намагаючись задовільнити потреби практично будь-якого потенційного клієнта....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -