Реклама

Samsung готує до релізу новий смартфон із серії Galaxy F

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Samsung готує до релізу новий смартфон із серії Galaxy F. Нещодавно таки пристрій, із номером моделі “SM-F415F”, з’явився на Geekbench. Ймовірно, що він буде називатися Galaxy F41.

Раніше ходили чутки, що цей смартфон буде доступною версією смартфона Galaxy Fold. Згідно нової інформації, смартфони серії Galaxy F будуть орієнтованими на камери.

Samsung готує до релізу новий смартфон із серії Galaxy F

У Geekbench стало відомо, що новий Galaxy F41 оснащений 4G-пристроями Samsung середнього класу чіпсетів “Exynos 9611”. Exynos 9611 – це восьмиядерний чіпсет, заснований на 10-нм процесі FinFET. Він складається з чотирьох ядер Cortex-A73 з тактовою частотою 2,3 ГГц і чотирьох ядер Cortex-A53 з тактовою частотою @ 1,7 ГГц. Geekbench також показав, що телефон отримає 6 ГБ оперативної пам’яті, тоді як ОС буде Android 10.

Сторінка підтримки Galaxy F41 вже опублікована на веб-сайті Samsung. Очікується, що це буде нова серія середнього класу, як поточна серія A і M від Samsung. Прошивка цієї моделі вже розробляється. Телефон стане чудовим конкурентом Redmi Note 9. Нова серія Galaxy F орієнтована на ринок Азії.

В даний час офіційного повідомлення щодо телефону немає. Але очікується, що він може бути запущений наприкінці вересня або на початку жовтня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Шкідливе програмне забезпечення Pegasus атакувало учасника групи Human Rights Watch

Існує програма, яка використовується для шпигунства за деякими особами та компаніями. Вона називається Pegasus і створили її спеціалісти із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -