Home Новини сучасних технологій Samsung готується представити абсолютно нові бездротові навушники

Samsung готується представити абсолютно нові бездротові навушники

0
Samsung готується представити абсолютно нові бездротові навушники

Samsung готується представити абсолютно нові бездротові навушники, які отримають традиційну форму, активне шумозаглушення і будуть виконані в дусі Galaxy Buds і Galaxy Buds +.

Новинка, виконана в дизайні Galaxy Buds і Galaxy Buds +, дебютує одночасно з новими флагманами лінійки Galaxy S21. Незважаючи на «старий» дизайн, навушники зазнають ряд удосконалень.

Покращиться якість звучання і режим фонових звуків – коли навушники передають звуки навколишнього оточення. Але, напевно, найголовніше нововведення – поява системи активного шумозаглушення.

Це будуть перші внутрішньоканальні навушники Samsung з активним шумозаглушенням. Причому, виходячи з особливостей конструкції, нові Galaxy Buds будуть краще ізолювати від сторонніх звуків, ніж Galaxy Buds Live.

Новинка може отримати назву Galaxy Buds Beyond, Samsung вже зареєструвала таке позначення. Втім, повної впевненості в цьому немає. Колірна гамма буде відповідати нинішнім бездротовим навушників компанії.

Читайте також: Опубліковані зображення найдоступнішого 5G смартфона Samsung Galaxy A32.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version