Реклама

Samsung розкрили вартість виробництва смартфона Galaxy Note 20 Ultra

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Samsung розкрили вартість виробництва смартфона Galaxy Note 20 Ultra. Така інформація з’явилася в звіті відомого аналітичного підприємства Counterpoint Research.

Згідно отриманої інформації, на виробництво одного смартфона Note 20 Ultra Samsung витрачає 549 доларів США.

Samsung розкрили вартість виробництва смартфона Galaxy Note 20 Ultra

Вартість дійсно не мала. Якщо подивитися з іншої сторони, то смартфон Galaxy Note 20 Ultra 5G є надвисоким смартфоном компанії. Він є кульмінацією найновіших технологій, інтегрованих та оптимізованих для різних системних компонентів, дизайну і виготовляється з використанням передових технологій.

За словами Ітана Ци, старшого аналітика Counterpoint Research:

“Samsung провів чудову роботу в розробці, виробництві та інтеграції безлічі передових технологій та компонентів у дуже тонкому та легкому форм-факторі порівняно з флагманськими моделями попереднього покоління та з конкурентоспроможною вартістю структури. Загальне досягнення витрат BoM становить трохи менше 550 доларів, а вартість компонентів складає близько 468 доларів, що похвально для пристроїв із ціною в каталозі 1299 доларів ».

Нагадуємо: Компанія Samsung Відмовляється Від Своїх Смартфонів Galaxy Note.

Як відомо, смартфон Samsung Galaxy Note 2o Ultra отримав Qualcomm Snapdragon 865+ для таких регіонів, як США, Китай, Південна Корея. Для інших регіонів, смартфон вийшов у варіанті із Exynos 990.

Також Ітан Ци додав, що "його версія mmWave Note 20 Ultra 5G базується на еталонному дизайні Qualcomm, що включає найсучасніший SoC 5G, Snapdragon 865+ та 5G-модем Snapdragon X55-RF. Мережеві компоненти 5G у пристрої є ключовими, особливо в країнах, які підтримують нове та швидше покоління телекомунікацій.

Рекомендуємо: Samsung Запатентували Смартфон Galaxy З Прозорим OLED Дисплеєм.

Джерело: Counterpoint Research

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як записати голос на iPhone

Запис голосових нагадувань може бути надзвичайно корисним способом швидко й легко заспокоїти свої думки, а також організувати свій день. До...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -