Реклама

Mediatek планує запустити новий процесор для бюджетних Chromebook

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Mediatek планує запустити новий процесор для бюджетних Chromebook, який буде схожий на майбутні процесори Apple на базі Arm для MacBook.

Такою інформацією поділився портал TechNews з посиланням на старшого віце-президента MediaTek’s Smart Device Business Group, який оприлюднив інформацію на Тайванській освітній конференції з цифрового перетворення, організованій вчора Acer, Google, MediaTek та Quanta.

Mediatek планує запустити новий процесор для бюджетних Chromebook

В своєму інтерв’ю він розказав, що компанія MediaTek планує запустити 6-нм чіпсет Arm, який буде працювати на Chromebook, які вийдуть на наступний рік. Також він повідомив, що чіп отримав назву MT8195 і матиме потужні функції AI, Wi-Fi 6 та 5G. Сам процесор буде випускати компанія TSMC.

Окрім вище зазначених особливостей процесора, його випуск буде дешевшим, що має зменшити загальну вартість Chromebook, які вони будуть живити.

Рекомендуємо: MediaTek Збирається Запустити Новий Чіп.

Джерело: TechNews

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Де краще брати SIM-карту: в офіційному магазині чи на вулиці?

Якщо вам потрібна нова SIM-карта, то є дуже багато способів її отримати. Можна прийти в офіційний магазин оператора і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -