Реклама

Samsung запускає навушники з активним шумопоглинанням AKG Y600 NC

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Samsung запускає навушники з активним шумопоглинанням AKG Y600 NC. Ці навушники отримали не тільки шумопоглинання, а й цілком хорошу автономність роботи. Виходячи з офіційних даних від Samsung, автономність роботи буде складати 25 год з активним шумопоглинанням. Якщо акумулятор розрядився, то його можна підзарядити за допомогою швидкої зарядки, яка дасть додаткові 4 год відтворення музики (за 10 хв заряджання). Повна зарядка займає 2 години і відбувається через USB-C.

Samsung запускає навушники з активним шумопоглинанням AKG Y600 NC

Також навушники AKG Y600 NC отримали розумні режими, які можуть пропускати навколишній звук через мікрофон, та цікава опція під назвою TalkThru. Ця опція автоматично зменшує рівень гучності музики в той момент, коли ви починаєте з кимось розмовляти. Також присутня функція автоматичного вимкнення музики, коли ви знімаєте навушники і автоматичного вмикання музики, коли ви знову використовуєте навушники.

Samsung запускає навушники з активним шумопоглинанням AKG Y600 NC

Також пристутні голосові помічники Bixby та Google Assistant на Android, та Siri на пристроях iOS, які можна вмикати за допомогою фізичної кнопки “відтворення” (потрібно два рази натиснути).

Навушники дійсно цікаві і повинні скласти конкуренцію навушникам Sony WH-1000XM3. Ціна Samsung AKG Y600 NC від 7000 грн, що цілком не мало.

Рекомендуємо: Реліз Нових Навушників Від Samsung Вже Близько.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Купувати новинку iPhone 14 чи чекати наступне покоління? Основні чутки про майбутній iPhone 15

Ще не пройшло й тижня як відбулася презентація нових пристроїй від бренду Apple, а вже ходять чутки про наступне...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -