Home Новини сучасних технологій Samsung збільшили кількість оновлень Android для своїх смартфонів

Samsung збільшили кількість оновлень Android для своїх смартфонів

0

Не є новиною, що Apple має армію фанатів. Окрім продукції високої якості, компанія використовує деякі «фішки», які дозволяють їй утримувати прихильників довгий час. Ми говоримо про те, що за кількістю оновлень та часом підтримки власних пристроїв, їй немає рівних. На протязі п’яти-шести років приходять оновлення операційної системи, вдосконалюючи її до сучасних версій.

Нещодавно компанія Samsung офіційно повідомила про зміну схеми оновлень операційної системи Android на своїх пристроях. Раніше смартфони та інша продукція від Samsung отримувала оновлення ОС два рази, тобто, приблизний термін підтримки становив два роки. Купивши новий пристрій компанії з операційною системою Android версії, відповідної моменту, Ви могли дочекатися її оновлення до актуальніших версій всього два рази. Тепер компанія заявила про збільшення кількості оновлень до чотирьох. Отже, ОС Android буде мати підтримку на Вашому пристрої протягом десь чотирьох років. Такі дії Samsung впритул наблизили її до Apple – лідера підтримок iOS та iPadOS та, ми думаємо, збільшать кількість її прихильників.

Цікаво: Названо корисні функції смартфонів Samsung, про які ви могли не знати.

Samsung збільшили кількість оновлень Android для своїх смартфонів
Зображення: Оболонка Samsung One UI 4 на базі Android.

Це є добра новина для користувачів смартфонів та планшетів від Samsung. Адже, власники iPhone та iPad уже давно мають регулярну та стабільну підтримку. Для прикладу, iPhone 6S, який був випущений на базі iOS 9 в далекому 2015 році, сьогодні працює на найновішій 15 версії операційної системи. Те ж саме стосується iPadOS. Спочатку Apple тривалий термін оновлює операційну систему, а далі періодично надсилає пакети виправлень для безпеки. iPad Air 2013 року випуску уже змінив iOS 7 на iOS 12, а далі отримував від Apple патчі безпеки.

Як бачите, підтримка компанією своєї продукції на високому рівні. Це являється сильним аргументом прихильників «Яблука». Тому то Samsung і вирішив наздогнати у цьому моменті Apple.

Тепер, після купівлі нового пристрою, Ви отримуватимете чотири оновлені версії Android по мірі їх виходу. Це гарантовані чотири роки підтримки, або навіть і п’ять-шість. Ця новина стосується, як Ви зрозуміли, усіх нових моделей Samsung, випущених після заяви та деяких існуючих моделей. Це лінійки Galaxy S22 та Galaxy Tab S8, Galaxy S21, Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3. Перелік досить не малий.

Цікаво: Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах.

Як бачите, конкуренція триває. Хто кращий – iOS чи Android, та хто кого випереджатиме на наступному етапі гонки, лишається гадати. Користувачі пристроїв від цього тільки виграють, отримуючи все кращі та кращі можливості.

Також нещодавно було названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version