Home Новини сучасних технологій Що найчастіше українці шукають у пошуку Google

Що найчастіше українці шукають у пошуку Google

0

2022 рік підходить до кінця, тому ми можете поговорити про те, що українці найчастіше шукали та продовжують шукати у пошуку Google цього року. Згідно із статистикою Google виділено декілька категорій, зокрема поговоримо про найпопулярніші запити в пошуку, а також про кого з персон найчастіше шукають інформацію, що найчастіше намагаються придбати, українська географія та Що таке.

Читайте також: Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк.

Найпопулярнішим запитом українських користувачів у 2022 році стала карта повітряних тривог. Поряд із ними в п’ятірку найпопулярніших запитів увійшли новини України, єДопомога, карта України та Жириновський. Щодо персони року, то перше місце відведено Арестовичу, цей не дивно) Також українці шукали інформацію про Путіна, Медведчука, Привида Києва та Залужного.

Тепер стосовно покупок. Топ 5 запитів виглядає так: генератор, сіль, бронижелет, марка «русский корабль» та свічки. У розділі «українська географія» українці шукають такі населені пункти як Гостомель, Буча, Маріуполь, Чорнобаївка та Кременчуг. І в розділі «що таке?» українці намагались дізнатись що таке swift, ленд ліз, надзвичайний стан, НАТО та воєнний стан.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version