Реклама

Що робити, щоб сторіс в Instagram не повторювались по колу?

Останні Новини

Instagram дуже популярна світова соціальна мережа, яку використовують для різних сфер. Дехто просто розважається та спілкується, дехто торгує, хтось веде блог. Раніше в програмі було не так багато функцій, але з часом все змінюється і додаються нові можливості. Сьогодні мова піде про сторіс, а саме про один глюк, з яким недавно зіткнулись користувачі.

Як тільки з'явилась функція сторіс, так зразу користувачі почали активно нею користуватись. Люди знімають розмовні відео по декілька секунд і закидають їх, але проблема виникла нещодавно в тому, що навіть після перегляду всіх сторіс, їх доводилось знову дивитись повторно. Користувачі не знали, що з цим робити, але вихід є.

Цікаво: Розповідаємо, як видалити обліковий запис Instagram на iPhone

Можливо, хтось не до кінця зрозумів про що йде мова. Пояснюємо. Якщо користувач подивився всі сторіс цікавої йому людини, а потім ця людина закинула нове сторіс, то користувач відкривши його, відразу побачить нове. Так все було задумано і працює без збоїв. Зараз мова піде про одну проблему - щоб побачити нове сторіс, треба заново прогортати всі переглянуті. Це дуже дратує, особливо коли в людини їх багато за день.

Деякі користувачі не звернули увагу на цю проблему і вирішили, що так має бути або ж, що все вирішиться саме по собі. Але самі розробники звернулись до користувачів із інформацією, що такого оновлення не передбачалось і це звичайнісінький збій. Програма сама собі вирішила всі сторіс сприймати як нові, а користувачі лише витрачали безліч часу для перегляду нової інформації. Дехто в той період взагалі перестав дивитись сторіс, бо цей збій дуже дратував. На щастя розробники таки вирішили проблему випустивши оновлення. Воно виправило всі недоліки і соцмережа стала попередньою без жодних збоїв.

Давайте тепер нагадаємо, як встановити дане оновлення Instagram на iPhone. Комусь цей пункт здасться безглуздим, бо ж оновлення зазвичай самі по собі завантажуються на телефон, але тільки не в цьому випадку. Оновлення, яке виправляє помилки у сторіс, не видно в магазині додатків і його не можливо десь знайти звичним способом, щоб встановити. Тому ми пропонуємо інструкцію. Для початку треба знайти посилання на оновлення, потім перейти на нього, далі відкриється AppStore і лише після того потрібно буде встановити оновлення.

Чомусь розробники рахують, що проблема зі сторіс була лише в iPhone, але не так. Андроід користувачі теж мали таку проблему, просто не всі. В них виявилось все простіше. Треба було просто в магазині додатків звичним способом оновити програму та насолоджуватись знову коректною роботою програми.

Варто знати: Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram

Отож, з кожними програмами часто бувають збої, не варто відразу хвилюватись та нервуватись. Зазвичай, розробники намагаються все вирішити швидко та якісно. Тому, чекайте оновлення якщо якась програма дуже гальмує, і після його встановлення все стане на свої місця.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

6 простих способів зробити так, щоб ваш смартфон працював якомога довше

Ваш телефон є важливою частиною підтримки зв’язку з друзями та родиною, тому дотримуйтесь цих порад, щоб переконатися, що він...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -