Реклама

Що таке навушники для спорту та як їх правильно обрати

Останні Новини

Бездротовими навушниками вже нікого не здивуєш. Люди ними активно користуються для прослуховування музики чи розмов по телефону. Вони є різної форми, з різними функціями та різних виробників, але от про те, що є категорія спортивні навушники точно мало кому відомо. Сьогодні хочемо розповісти чим ж такі особливі моделі для спорту та які вони повинні бути для комфортного користування.

Спочатку давайте обговоримо головні критерії, які повинні бути в кожних спортивних навушниках. Перш за все - захист. Коли людина займається спортом, а це може бути і плавання, то в навушники може потрапити піт або ж вода. Для цього в пристрої обов'язково повинен бути захист від води та вологи не нижче ніж IPX5, а якщо все ж таки ви любите купатись і слухати музику, то варто брати із IPX7. До речі, чохол для навушників і зарядки також повинен бути захищений так само від води і вологи.

Цікаво: Що краще для ігор: дротові чи бездротові навушники?

Друге - надійність. Майже всі спортивні навушники йдуть вакуумні і забезпечується це завдяки силіконовій прослойці. Коли людина займається спортом вона може стрибати, бігти, нахилятись та робити ще багато різних рухів, при цьому всьому навушники не повинні випадати з вуха ні при яких обставинах. Уявіть собі, що ви виконуєте вправи чи біжите і повинні ще постійно зупинятись, щоб підняти і одягнути навушник. Це максимально не зручно.

Третє - керування. Ваші навушники для спорту мають мати або управління голосом, або ж зручні кнопки, які також не будуть боятись води. Під час занять спортом не дуже зручно постійно дивитись на телефон щоб змінити музику чи підбавити звук і т.д. Тому краще коли це можна буде зробити одним із вище написаних варіантів.

Ну і останнє - автономність. Цей критерій важливий звісно не лише для спортивних навушнкиів, але й для всіх інших. Зрозуміло, що якщо людина купує спортивні навушники, то вони будуть використовуватись і в повсякденному житті. Для чого купувати окремі моделі на різні випадки життя? Це немає сенсу. Тому подивіться, щоб заряду вистачало на довго і не довелося постійно їх десь заряджати.

Звісно, навушники ще повинні бути привабливі ззовні, але це і так зрозуміло. Як не крути, але мало хто вибирає техніку взагалі не звертаючи увагу на зовнішній вигляд.
Є ще одне дуже важливе зауваження щодо спортивних навушників. Як вже говорилось вище, вони всі йдуть вакуумні, а значить ви не будете чути що робиться довкола. Якщо тренування проходить в приміщеннях, в спорт залі, то це зручно і безпечно, але от на вулиці такі навушники можуть лише спричинити біду. Тому треба звертати увагу на моделі, де є прослуховування навколишнього світу. Ви зможете спокій слухати музику чи говорити по телефону, але одночасно чути все, що відбувається довкола.

Варто знати: Відомо, як працюють навушники з шумопоглинанням

Ми не будемо розповідати, які моделі та виробники безпровідних спортивних навушників найкращі, але точно можете звернути увагу на Adidas. Так, цей бренд виготовляє не лише одяг і взуття, а й безліч цікавих додаткових речей для заняття спортом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

YouTube Music тестує великий оновлений інтерфейс списку відтворення на Android

Списки відтворення, безсумнівно, є важливою частиною погляду YouTube Music, і Google зараз тестує великий оновлений інтерфейс для них на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -