Home Новини сучасних технологій Що таке навушники для спорту та як їх правильно обрати

Що таке навушники для спорту та як їх правильно обрати

0
Що таке навушники для спорту та як їх правильно обрати

Бездротовими навушниками вже нікого не здивуєш. Люди ними активно користуються для прослуховування музики чи розмов по телефону. Вони є різної форми, з різними функціями та різних виробників, але от про те, що є категорія спортивні навушники точно мало кому відомо. Сьогодні хочемо розповісти чим ж такі особливі моделі для спорту та які вони повинні бути для комфортного користування.

Спочатку давайте обговоримо головні критерії, які повинні бути в кожних спортивних навушниках. Перш за все - захист. Коли людина займається спортом, а це може бути і плавання, то в навушники може потрапити піт або ж вода. Для цього в пристрої обов'язково повинен бути захист від води та вологи не нижче ніж IPX5, а якщо все ж таки ви любите купатись і слухати музику, то варто брати із IPX7. До речі, чохол для навушників і зарядки також повинен бути захищений так само від води і вологи.

Цікаво: Що краще для ігор: дротові чи бездротові навушники?

Друге - надійність. Майже всі спортивні навушники йдуть вакуумні і забезпечується це завдяки силіконовій прослойці. Коли людина займається спортом вона може стрибати, бігти, нахилятись та робити ще багато різних рухів, при цьому всьому навушники не повинні випадати з вуха ні при яких обставинах. Уявіть собі, що ви виконуєте вправи чи біжите і повинні ще постійно зупинятись, щоб підняти і одягнути навушник. Це максимально не зручно.

Третє - керування. Ваші навушники для спорту мають мати або управління голосом, або ж зручні кнопки, які також не будуть боятись води. Під час занять спортом не дуже зручно постійно дивитись на телефон щоб змінити музику чи підбавити звук і т.д. Тому краще коли це можна буде зробити одним із вище написаних варіантів.

Ну і останнє - автономність. Цей критерій важливий звісно не лише для спортивних навушнкиів, але й для всіх інших. Зрозуміло, що якщо людина купує спортивні навушники, то вони будуть використовуватись і в повсякденному житті. Для чого купувати окремі моделі на різні випадки життя? Це немає сенсу. Тому подивіться, щоб заряду вистачало на довго і не довелося постійно їх десь заряджати.

Звісно, навушники ще повинні бути привабливі ззовні, але це і так зрозуміло. Як не крути, але мало хто вибирає техніку взагалі не звертаючи увагу на зовнішній вигляд.
Є ще одне дуже важливе зауваження щодо спортивних навушників. Як вже говорилось вище, вони всі йдуть вакуумні, а значить ви не будете чути що робиться довкола. Якщо тренування проходить в приміщеннях, в спорт залі, то це зручно і безпечно, але от на вулиці такі навушники можуть лише спричинити біду. Тому треба звертати увагу на моделі, де є прослуховування навколишнього світу. Ви зможете спокій слухати музику чи говорити по телефону, але одночасно чути все, що відбувається довкола.

Варто знати: Відомо, як працюють навушники з шумопоглинанням

Ми не будемо розповідати, які моделі та виробники безпровідних спортивних навушників найкращі, але точно можете звернути увагу на Adidas. Так, цей бренд виготовляє не лише одяг і взуття, а й безліч цікавих додаткових речей для заняття спортом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version