Home Новини сучасних технологій Що робити, якщо набридла реклама в месенджері Viber

Що робити, якщо набридла реклама в месенджері Viber

0

Враховуючи популярність месенджера Viber, особливо в Україні, цілком очікувано, що Rakuten запустили монетизацію свого месенджера у вигляді персоналізованої реклами та платних послуг. Якщо на платних послугах в Україні сильно не заробити, то з рекламою дещо простіше. Стосовно реклами, то в месенджері по замовчуванню ввімкнено збір необхідних даних для показу персоналізованої реклами. Хоча вони й збирають дозволені дані, але часом в месенджері трапляється така реклама низької якості і настільки набридлива, що через неї зникає бажання користуватися месенджером взагалі. Так що робити, якщо набридла реклама в месенджері Viber? Просто необхідно максимально обмежити кількість реклами.

І так, щоб у Viber було менше реклами, необхідно перейти в “Додатково”, а потім переходимо в “Параметри”. Тепер необхідно знайти розділ “Виклики й повідомлення”.

Після того, як перейшли туди, шукаємо “Отримувати службові сповіщення” та знімаємо дозвіл.

За допомогою таких простих налаштувань ви позбудетеся рекламного спаму, який розповсюджується у Viber, та покращите свій досвід користування ним.

Також нагадуємо, що нещодавно в месенджері Viber були великі збої, які викликали неабиякий шквал критики з сторони користувачів. Детальніше можете ознайомитися в нашому матеріалі. Також можете ознайомитися з новим захистом від шахраїв, який пропонується деяким користувачам Viber.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version