Реклама

Що робити, якщо прийшло повідомлення про вхід до Приват24

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

ПриватБанк та онлайн-банк Приват24 не потребує представлення, оскільки його послугами користується велика кількість як фізичних осіб, так і підприємців. Переваг у використанні Приват24 неймовірна кількість, в першу чергу це велика зручність в користуванні банківськими послугами і закінчуючи тим, що відпадає необхідність весь час відвідувати відділення банку. Як і всі додатки, Приват24 також стоїть в прицілі шахраїв та хакерів, оскільки заволодівши доступом до вашого особистого акаунту, зловмисник отримує доступ до всіх ваших фінансів. Зараз же розповімо, що робити, якщо прийшло повідомлення про вхід до Приват24.

І так, якщо вам трапилася така ситуація, як отримання смс про вхід в онлайн-банк Приват24 і ви впевнені, що крім вас до нього ніхто не міг отримати доступу, то варто особисто перейти в Приват24 (у веб-версію або додаток) і перевірити цілісність ваших коштів та вдостовіритися у відсутності будь-яких змін у вашому обліковому записі.

Наступним кроком стане зміна вашого пароля в Приват24. Щоб змінити пароль необхідно після авторизації перейти у “Всі послуги” та вибрати “Налаштування”. Там необхідно знайти пункт “Безпека” та вибрати “Зміна пароля входу”. Далі все відбувається цілком стандартно, а саме необхідно ввести свій старий “Пароль для Входу” та “Ввести новий пароль”. Після цього підтверджуєте свою дію і очікуєте смс із підтвердженням у вигляді одноразового кода. Після введення кода, ваш пароль для входу буде змінено.

Також можливий випадок, що зловмисник вже вспів перейти в Приват24. В такому випадку потрібно негайно звертатися в онлайн підтримку і негайно блокувати свій рахунок та доступ до Приват24.

У випадку, якщо у вас нема можливості особисто перейти в Приват24, варто зателефонувати на гарячу лінію банку та розповісти про ситуацію, яка з вами склалася. Вимоги необхідно ставити ті самі — блокування карт та доступу до Приват24. Зазвичай, у вас можуть потребувати підтвердження особистості, або ж відвідати найближче відділення ПриватБанк.

На останнє, ніколи не повідомляйте постороннім людям дані для входу в Приват24, PIN-код вашої банківської карти та секретні коди, які приходять вам від ПриватБанк. Такі дані не можна повідомляти навіть співробітникам банку, хоча зазвичай таку інформацію вимагають саме шахраї, які видають себе за співробітників служби безпеки банку.

Також нещодавно було названо перекази, через які Приватбанк може заблокувати вашу банківську карту.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Обновление от Apple для исправления ошибок в iPhone 14 Pro

Сразу после начала продаж новых iPhone 14 были обнаружены некоторые ошибки. Последнее на сегодняшний день обновление для мобильной операционной...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -