Реклама

Розповідаємо, чому купувати смартфон із вітрини — погана ідея

Останні Новини

В наш час продається дуже багато різних моделей смартфонів, але не раджу вам брати гаджет з вітрини. Чому? Тому, що не так давно мій близький друг зробив таку помилку і придбав собі останню модель смартфона, яка користується мега попитом, і її дуже швидко розібрали, однак він не залишився задоволений своєю покупкою. Він вагався спершу чи купувати йому ту останню модель з вітрини, але продавець-консультант переконав його в тому, що різниці ніякої немає, і гаджет недавно тільки виставили на вітрину, він нічим не відрізняється від інших. А я скажу навпаки, і зараз поговоримо з вами про це, щоб ви не допустили помилку мого товариша.

Зазвичай такі смартфони дуже брудні. В день до нього може торкатися тисячі людей, залишаючи при цьому відбитки пальців. Також, мало магазинів мають скляні вітрини, і тому дуже часто смартфон забруднюється пилом,який проникає навіть в середину гаджета, що призводить до швидкого перегрівання. Тим паче ви не знаєте скільки часу смартфон знаходиться на вітрині, продавець-консультант навряд скаже вам правду, адже його цікавить тільки впарити вам пристрій, і не важливо який він.

Цікаво: Навіщо купувати занадто дорогі смартфони та чим вони відрізняються від бюджетних?

Погодьтеся, найбільше сумнівів викликає те, що клієнти торкаються до гаджетів на вітрині і залишають сліди, відповідно скупчуються мікроби. Так, персонал уважно слідкує за цим і постійно натирає екран смартфона до блиску, але тут у телефонів як у людей, "якщо блискучий зовні, то це не означає, що ідеальний всередині".

Всім відомо, адже кожен з нас хоч раз в житті обирав собі смартфон, що гаджети які знаходяться на вітрині використовуються для того, щоб покупець міг протестувати його. Клієнтові дозволяється перевіряти певні функції, скачувати ігри, задля того щоб дізнатися більше про графіку, та як смартфон реагує на ту чи іншу гру, або ж програму. Через постійне тестування на телефоні з'являються потертості, дисплей стає не такий яскравий, а якщо гаджет десь випадково впаде, то взагалі може бути збій деяких систем. Не дуже захоплююче, правда?

А зараз я взагалі відкрию вам секрет багатьох магазинів електроніки, майже всі гаджети, які стоять на вітрині вже побували в ремонті. Так, вам не здалося! Потім ці смартфони спокійно видають за нові, а такі як мій друг ні про що не здогадуються і купують вже не якісний пристрій.

Ті, хто хоч трішки розуміються в смартфонах вже здогадалися, що через постійні тестування та забруднення, батарея гаджета значно погіршилась, і дуже скоро доведеться купувати нову, а це уявіть собі половина вартості смартфона.

Цікаво: Наведено декілька варіантів, які можуть оживити старий смартфон.

Також, такі товари з вітрини часто не йдуть у повній комплектації, і для того щоб уникнути незручних ситуацій продавці заміняють дешевшими аналогами зарядки, чи просто окремі блоки живлення або USB кабель, при цьому звичайно ж не повідомляючи покупця.

Отже, щоб уникнути цього, ніколи не купуйте смартфон з вітрини, це будуть просто гроші на вітер. Думайте і перевіряйте ретельніше, і не опинитеся в такій ситуації, в якій опинився мій друг. Він, доречі, вже планує купувати собі інший гаджет, цей вже почав сам вимикатися і ловити глюки.

Цікаво: Перераховано корисні технології сучасності, які зроблять ПК та смартфони кращими.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився швидше iPhone 12 Pro Max

Компанія Xiaomi опублікувала результати порівняння смартфонів Xiaomi Mi 11 і iPhone 12 Pro Max по швидкості роботи в мережі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -