Реклама

Слоту для SIM-карти в першому iPhone не повинно було бути. Чому?

Останні Новини

Те, що iPhone став популярний ще після виходу своєї першої версії, відомо усім. Це дійсно був телефон не схожий на інші, справжня інновація в сфері технологій. Окрім цього було ще багато цікавих фактів про створення iPhone. Одним із них ми з вами сьогодні поділимось.

Перш ніж випустити свій перший смартфон, Стів Джобс думав, що ж такого особливого в ньому зробити. І спочатку планувалося повністю забрати слот для SIM-картки. Завдяки цьому дизайн повинен був бути максимально мінімалістичний, особливий та без зайвих речей. Ідея не втілилась у життя і на це було ряд причин.

Цікаво: Відомо, як тимчасово відключити Face ID на вашому iPhone

Інженери-розробники iPhone тоді все таки переконали Джобса не робити цього і ще до цього часу немає жодного телефона від Apple, який би не міг використовувати стандартну сімку.

Справа в тому, що замість стандартної SIM-картки можна користуватись хіба що eSIM, а підтримка її залежить не тільки від телефона, а і від оператора. Зараз існує не багато мереж, які б дозволяли такі нововведення, а ті, які розраховані на це, не дуже популярні серед користувачів.

Саме по цій причині стандартна сімка буде ще використовуватись у iPhone. Можливо, прийде час, коли слотів для SIM-карт дійсно не буде ні в iPhone, ні в інших смартфонах, але це буде не раніше, ніж через пару років.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо смартфон, на якому найкраще слухати музику в 2021 році

Сьогодні було названо смартфон, на якому найкраще слухати музику в 2021 році. Нещодавно фахівці DxOMark опублікували свої чергові тести...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -