Реклама

Смарт-годинник Realme Watch S отримує сертифікації

Останні Новини

Сьогодні стало відомо, що смарт-годинник Realme Watch S отримує сертифікації. Тут мова йде про сертифікат FCC та ЄЕС. Вперше про годинники Watch S та Realme Watch S Pro було згадано на виставці IFA 2020. Зокрема, версія Pro уже отримала деякі сертифікати.

Realme Watch S пройшов сертифікацію FCC 18 вересня. Дана інформація була розміщена у мережі Twitter. Проте, зображення пристрою досі залишаються конфіденційними. Сертифікат ЄЕС Росії також не розкрив нам багато деталей. Загалом, підтвердилась лише модель смарт-годинника – RMA207. Також, очікується отримання годинником рівня захисту IP68, акумулятора ємністю 390 мАг та входу 5В = 0,5 А.

Щодо дати запуску, то вона поки не розкривається. Отож, нам залишається лише слідкувати за витоками інформації. Залишайтесь з нами.

Рекомендуємо: Amazon Представить Нові Продукти 24 Вересня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо непотрібні додатки на Android-смартфонах, які можна видалити без наслідків

Як ми вже раніше повідомляли, кожен Android-смартфон має певний набір попередньо встановлених додатків. Список цих додатків може відрізнятись на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -