Реклама

Смартфон Galaxy Z Fold 2 пройшов тест на міцність

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого року Samsung потрапив під пильну увагу, коли випустив свій перший складаний телефон із Galaxy Fold. Виявилося, що початкову партію складного дисплея легко пошкодити, що змусило Samsung переробити дизайн складного пристрою та відстрочити його офіційний запуск. Навіть після цього занепокоєння щодо довговічності залишалося, і лише тепер, коли пристрої першого покоління використовуються протягом декількох місяців, люди розуміють, що це не зовсім крихко, як здавалося. Ютубер Зак Нельсон, він же JerryRigEverything опублікував відео на своєму каналі, де смартфон Galaxy Z Fold 2 пройшов тест на міцність. Результати показують кращу структурну цілісність порівняно з минулим роком.


Зразу ж ми бачимо новий 6,2-дюймовий зовнішній дисплей у дії. Він виготовляється зі скла та отримав міцність на рівні 6 за шкалою твердості Мооса.

Тоді ми потрапляємо до зірки шоу - 7,6-дюймової складної панелі Dynamic AMOLED 2X з внутрішньої сторони. Цього року є попередньо застосований захисний екран, який розміщений на другій пластиковій кришці над панеллю.

Смартфон Galaxy Z Fold 2 пройшов тест на міцність

Без особливого здивування ми бачимо подряпини на рівні 2 за шкалою Мооса за твердістю, як і минулорічна модель. Потужний поштовх нігтем також залишає постійні пошкодження.

Звичайно, Fold 2 - це не звичайний пристрій, і цей м’який екран надійно зберігається, коли ви його носите. Єдиний шанс, щоб він подряпався, це коли ви насправді ним користуєтеся, але тоді люди не часто з силою засовують нігті в смартфони.

Повернемося до відеоролика - після підтвердження того, що боки телефону виготовлені з металу, Зак розмістив невелику суміш пилу та щебеню на головному дисплеї Z Fold 2. На відміну від минулорічного експерименту , покращений шарнір Z Fold 2 та крихітна щетина утримали сміття від потрапляння всередину телефону.

Смартфон Galaxy Z Fold 2 пройшов тест на міцність

Боковий сканер відбитків пальців працював нормально під час початкової настройки, але кілька подряпин зробили його непридатним для використання. Переходячи до випробування на вигин, Z Fold 2 вдається ще раз вижити, незважаючи на певні зусилля господаря. Вишуканий шарнір і вдосконалена конструкція врятувала цей смартфон - він практично не вигинався.

Рекомендуємо: Samsung Показали Принцип Роботи Шарнірного Механізму Смартфона Z Fold 2.

Джерело: YouTube

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi анонсували NFC-ремінець для безконтактних платежів

В 2021 році оплачувати покупки за допомогою готівки або банківської картки вже не стильно, оскільки зараз доступний справді великий...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -