Home Новини сучасних технологій Смартфон Google Pixel 4a отримує нові сертифікати

Смартфон Google Pixel 4a отримує нові сертифікати

0

Смартфон від Google, Pixel 4a, це багатостраждальний смартфон, який ніяк не може вийти в реліз. Останні місяці навколо нього ходить багато чуток та різних витоків інформації. Раніше реліз був запланований на травень , але потім його перенесли на червень. На цьому історія не закінчилася і його знову перенесли на 13 липня. Навіть якщо презентація відбудеться цього місяця, в продажі він з’явиться не раніше, ніж в кінці жовтня. Нам відомі його характеристики, оскільки нещодавно він з’явився на FCC, а сьогодні смартфон Google Pixel 4a отримує нові сертифікати від IMDA та BIS.

Смартфон Google Pixel 4a отримує нові сертифікати

Згідно з цими сертифікатами, новинка отримала номер моделі G025N та має в наявності NFC. В загальному нам відомо, що він отримає 5,81-дюймовий FHD + (2340 х 1080 пікселів) AMOLED дисплей. Буде працювати на Snapdragon 730 SoC з оперативною пам’яттю на 6ГБ (LPDDR4X) та внутрішньою на 64ГБ (UFS 2.1 ). Також в нього буде одна основна камера на 12Мп (Sony IM363) на зворотній стороні, та селфі-камера на 8Мп (Sony IMX355).
Живити смартфон буде акумулятор на 3080 мАг, а керувати смартфоном буде OC Android 10.
Попередньо, ціна смартфона буде складати 350 дол.

Рекомендуємо: З’явилися зображення смартфона Google Pixel 5 XL.

Джерело: mysmartprice

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version