Реклама

Смартфон Nokia 10 отримає флагманський процесор Snapdragon

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

2020 рік пройшов без флагманського смартфона Nokia, але в 2021 році все може змінитися. Ходять чутки, що смартфон Nokia 10 отримає флагманський процесор Snapdragon. Очікується, щор новинка із сапфіровим скляним дисплеєм вийде в кінці наступного – початку 2022 року.

Після оголошення Qualcomm про SoC Snapdragon 888 5G, багато брендів підтвердили запуск телефонів з цим чіпсетом. HMD Global ще нічого не підтверджує, проте інформатор Nokia заново написав у Twitter, що Nokia 10 aka Nokia 9 Sirocco буде працювати на базі Snapdragon 888/888 +. Однак телефон вийде або в кінці 2021 року або ж на початку 2022 року.

Qualcomm представила лише стандартну мобільну платформу Snapdragon 888 5G, і на даний момент про Snapdragon 888+ нічого не відомо. Якщо цей чіпсет існує, він буде оголошений лише у другій половині 2021 року. Технічні характеристики Nokia 10 все ще перебувають на стадії завершення, але ми можемо очікувати, що Snapdragon 888 буде живити флагман.

Останнім основним флагманським телефоном від HMD Global стала Nokia 9 PureView в 2019 році, який працювала від чіпсета Snapdragon 845. Компанія не випустила телефон на базі Snapdragon 865 у 2020 році, і буде цікаво подивитися, чи справді ми отримаємо телефон Nokia на базі Snapdragon 888 в 2021 році.

Окремо, Nokia може незабаром запустити ноутбуки в Індії, оскільки нещодавно вони отримали сертифікацію BIS. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому смартфони Xiaomi страждають від проблем із датчиком наближення

Практично всі власники смартфонів Xiaomi та їх суббрендів стикаються із проблемами, пов’язаними із датчиком наближення, а саме, він некоректно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -