Home Новини сучасних технологій Смартфон OnePlus 9 вийде раніше запланованого

Смартфон OnePlus 9 вийде раніше запланованого

0
Смартфон OnePlus 9 вийде раніше запланованого

Смартфон OnePlus 9 вийде раніше запланованого. Це досить логічно, якщо врахувати що OnePlus 8T не вважається справжнім флагманом. Аndroidcentral повідомляє, що компанія OnePlus планує випустити новий флагманський смартфон OnePlus 9 вже в березні наступного року, а не в квітні-травні, коли виробник зазвичай анонсує нові телефони.

Раніше інсайдер під ніком MaxJmb опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter інформацію про те, що OnePlus 9 проходить під кодовою назвою «Лимонад» (Lemonade). Очікується, що OnePlus 9 буде побудований на базі флагманської однокристальної системи Snapdragon 875, смартфон отримає AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення не менше 120 Гц, зарядку потужністю не менше 65 Вт і поліпшену камеру.

Ранній випуск OnePlus 9 дозволить виробнику конкурувати з першими флагманами на базі Snapdragon 875 від Samsung, Xiaomi і інших виробників, які очікуються на початку наступного року. Хоча ходять чутки, що Samsung випустить свою флагманську лінійку Galaxy S21 вже в січні.

Рекомендуємо: Стартують Попередні Замовлення На Обмежений Випуск OnePlus 8T Cyberpunk 2077.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version