Реклама

Смартфон Samsung Galaxy A12 показали з усіх сторін

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфон Samsung Galaxy A12 показали з усіх сторін. Він отримає гігантський акумулятором на 7000 мА • год.

На сайті Slashleaks опублікували якісні зображення нового недорогого смартфона компанії Samsung, який отримав назву Galaxy A12.

Смартфон Samsung Galaxy A12 показали з усіх сторін

В даний момент вважається, що це буде версія Galaxy M12 для інших ринків. Смартфон оснащений потрійною основною камерою в квадратному блоці, який розташований в лівому верхньому кутку задньої панелі. Дактилоскопічний датчик пристрою розташовується на бічній частині корпусу.

Смартфон Samsung Galaxy A12 показали з усіх сторін

Очікується, що Galaxy A12 отримає РК-дисплеєм, крім того, зображення підтверджує, що він оснащений роз’ємом 3,5 мм для підключення навушників.

Смартфон Samsung Galaxy A12 показали з усіх сторін

Раніше смартфон був протестований в популярному бенчмарку Geekbench, який підтвердив наявність 3 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що телефон буде доступний з 32 і 64 ГБ флеш-пам’яті.

Читайте також: З’явилися рендери нового смартфона Samsung Galaxy М.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що таке веб-дизайн? Основні елементи

Продовжуємо нашу рубрику «Корисно» щодо питань створення та просування власного веб-сайту. Сьогодні ми дамо відповідь на питання "що таке...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -