Реклама

Смартфон Xiaomi отримає 120-кратний зум

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi не перестає дивувати нас своїми продуктами, і сьогодні ми говоримо про те, що смартфон Xiaomi отримає 120-кратний цифровий зум та 12-кратне оптичне збільшення.

Смартфон Xiaomi отримає 120-кратний зум

У січні цього року компанія подала патент до Китайського національного управління інтелектуальної власності на смартфон 5G із Ai Super Camera. Декілька днів тому, з’явились зображення смартфона. І так, це смартфон із закругленим дисплеєм, де екран заходить і на бокові частини корпусу. Фізичні кнопки розташовані зверху, і це кнопка ввімкнення/вимкнення та мікрофон. Знизу, швидше за все, будуть розташовані динаміки та порт USB-C. І найцікавіше нас чекає ззаду телефона, а саме під камерою також знаходиться екран. Сама камера розміщена по центру, яка використовує 5G модем IVY 650 та Ai GPU. Також на зображення чітко видно, що є надпис, який визначає 108-мегапіксельний датчик зображення з зум-об’єктивом.

Смартфон Xiaomi отримає 120-кратний зум

Загалом, даний смартфон від Xiaomi справді захоплює. Звісно, він буде високого класу, та ця абсолютно нова система камер здивує кожного.

Джерело: letsgodigital.

Рекомендуємо: Xiaomi Випустила Кишеньковий Пістолет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X. Оновлені характеристики

Компанія Huawei запустила 30 липня ряд своїх нових продуктів, разом із якими відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X. І...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -