Реклама

Помічено новий смартфон від Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На сайті китайського центру сертифікації помічено новий смартфон від Xiaomi. Номер моделі вказується як M2007J1SC. Інформації про назву телефону немає, проте ми знаємо що він буде мати підтримку 5G. Якщо вірити чуткам, то це можуть бути смартфони Mi MIX 4 або Mi CC10, про яких і досі немає конкретної інформації.

Помічено новий смартфон від Xiaomi

Щодо витоків інформації, які надходили раніше, то телефон Mi MIX 4 отримає Quad HD дисплей з частотою оновлення 120 ГГц, а також швидку зарядку. Очікується, що працювати він буде або на Snapdragon 865, або Snapdragon 865+ SoC. Про смартфон Mi CC10 нам відомо лише те, що він може мати 108 Мп камеру з підтримкою 120х зуму та 12х оптичного збільшення.

Окрім цього, на сайті Weibo був створений обліковий запис Mi MIX, що може говорити про скоре надходження телефону цієї лінійки.

Рекомендуємо: З’явився Новий Стандарт Стиснення Відео.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо функції, які може виконувати режим польоту, окрім випадків реального польоту в літаку

Думаю, що кожний користувач сучасного електронного пристрою помічав або в налаштуваннях, або на панелі управління, функцію «Режим польоту». Проте, мало...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -