Реклама

Смартфон з розтягуючим дисплеєм OPPO X 2021 показали в робочому стані

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфон з розтягуючим дисплеєм OPPO X 2021 показали в робочому стані. Нещодавно Oppo анонсували новинку на конференції.

На останній конференції розробників OPPO дражнив новий тип телефону: телефон із розтягуючим OLED-дисплеєм. Як повідомляється, цей пристрій був продемонстрований інженером цього виробника OEM після показу. Цей співробітник стверджує, що X 2021 розрахований на 5 років активного використання, протягом яких можуть бути виконані тисячі його складань- розсувань.

OPPO представила X 2021 на своєму Inno Day 2020 . Саме цей виробник OEM використовує мобільний телефон, потенційно можливий варіант використання гнучких OLED-пристроїв у пристроях наступного покоління. Ця ідея є альтернативою складаним , оскільки вона може розширятися назовні, щоб надати більший розмір дисплея за потреби.

Нещодавно інженер OPPO Цзінь Сян повідомив, що представив робочу версію цього пристрою на прес-конференцію. Ця демонстрація, очевидно, прийшла з твердженнями, що телефон, що рухається, був протестований на ” 100 000 розширень”.

Також X 2021 був описаний як достатньо міцний, щоб витримати 5 років використання, протягом яких власник зможе безтурботно перевищувати номінальну кількість “розширювань” без пошкодження телефону. Він також фігурував у відео, в якому демонструється його плавне розширення, а також демонструється відео в одному кадрі. Як згадували OPPO під час конференції розробників , ця дія контролюється двигунами .

Здавалося, вміст міг пристосовуватися до мінливих розмірів екрана, приймаючи різні пропорції при цьому. Також була показана асиметрична задня панель X 2021, яка показала її біло-срібне покриття та модуль задньої камери невизначених датчиків.

Читайте також: Компанія OPPO презентувала AR Glass 2021.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як захистити себе від списання коштів через QR-код

Перед тим як розглядати дану тему, потрібно розібратися, що таке QR-код. Якщо коротко, то це звичайна електронна інформація, але...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -