Реклама

Смартфони Apple iPhone 12 показали задовільний результат в тесті AnTuTu

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно представлені смартфони Apple iPhone 12 і iPhone 12 Pro вже помічені в тесті AnTuTu. Як виявилося, смартфони Apple iPhone 12 показали задовільний результат в тесті AnTuTu .

Обидва пристрої побудовані на новітній однокристальної системі A14 Bionic, що виготовляється по 5-нанометровjve техпроцесe, але їх результати в тесті не вражають в порівнянні з SoC Qualcomm Snapdragon 865, яка використовується в більшості флагманських смартфонів з ОС Android. Сумарний рахунок продуктивності графічного процесора, процесора, пам’яті і призначеного для користувача інтерфейсу, близький до 570 000, тоді як кращі смартфони на Qualcomm Snapdragon 865 набирають майже 650 000.

Найбільше відставання нових смартфонів Apple спостерігається в продуктивності графічного процесора. У трьох інших категоріях воно не перевищує 10%.

Більш коректним представляється порівняння зі смартфоном Apple iPhone 11 Pro Max попереднього покоління, побудованим на 7-нанометровій SoC A13 Bionic.

Смартфони Apple iPhone 12 показали задовільний результат в тесті AnTuTu

Його результат в AnTuTu 8 дорівнює 536 883 балам, тобто перевага iPhone 12 становить 5-6%.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як зробити GIF для WhatsApp без завантаження програми

Вбудована функція месенджера дозволяє створювати GIF-файли, використовуючи відео, зняті на місці, або файли, доступні у вашій галереї. Цікаво: Як надіслати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -