Реклама

Смартфони Huawei Nova 8 та Mate X2 з’явились на TENAA

Останні Новини

Сьогодні, очікувані смартфони Huawei Nova 8 та Mate X2 з’явились на TENAA. А отже, отримали сертифікацію. Поряд із цим, розкрито їх номери моделей, кодові імена та ще деякі деталі.

Розміщені списки TENAA були на сайті Weibo. Згідно розміщеної інформації, серія Huawei Nova 8 отримує кодові назви “Jessica” та “JessicaH”. Тобто, очікується два смартфони в даній серії. Відповідно, вони отримують такі номери моделей — JSC-AN00 / JSC-TN00 та HJC-AN00 / HJC-TN00.

Щодо смартфона Huawei Mate X2, то він отримав номер моделі TET-AN00. Кодова назва тут звучить як “Teton”. Тут очікується отримання телефоном 8,03-дюймового складного дисплея з роздільною здатністю 2480 x 2220 пікселів.

Варто зазначити, що доступність даних пристроїв може обмежитись лише внутрішнім ринком. Так, як компанія Huawei стикається з певними труднощами в роботі через впроваджені санкції проти неї.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні ознаки шахрайських інтернет-магазинів

Останнім часом все частіше можна зустріти негативні відгуки українців, які натрапити на шахрайські інтернет-магазини, або ж на шахраїв на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -