Home Новини сучасних технологій Сьогодні Zoom випустив важливе доповнення для викладачів

Сьогодні Zoom випустив важливе доповнення для викладачів

0

Словом 2020 року може бути Zoom. З березня це додаток, який запускає велика кількість викладачів, студентів і взагалі людей, які працюють віддалено. Це стає важливою частиною робочого дня для вчителів, якщо вони навчаються на 100% дистанційній формі або навіть гібридно. Сьогодні Zoom випустив важливе доповнення для викладачів, яке називається Attendant for Zoom.

Сьогодні Zoom випустив важливе доповнення для викладачів

Використовуючи Attendant, ви можете зробити кілька досить корисних автоматизацій, таких як швидкий підрахунок кількості учасників, ввімкнення / вимкнення звуку, вимкнення камери в когось або у всіх, щоб працювати тільки з однією людиною.

Служба Attendant безкоштовна, але за необов’язковою підпискою за $ 0,99 на місяць або $ 5,99 на рік ви можете розблокувати ще деякі функції, такі як автоматичний повторний доступ, якщо хтось повторно підключиться, вручну сортувати відео, підраховувати коментарі, теми новин, підраховувати відвідуваність, сортувати за іменем, і більше.

Існує багато завдань, які вчителям доводиться виконувати під час управління класом Zoom, і Attendant різко пришвидшує це. Здається, додаток Zoom слід придбати та випустити як фірмову надбудову. Якщо ви викладач, який використовує Zoom на Mac або ПК, вам доведеться перевірити Attendant for Zoom як спосіб спростити більшу частину дня. Attendant не підтримує логіни SSO або Webinar, тому вам потрібно буде використовувати стандартний Zoom логін для програми Sidecar.

Навіть якщо ви не викладач, це все одно може стати чудовим доповненням, якщо ви керуєте великими зустрічами в масштабі для своєї роботи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version