Home Новини сучасних технологій Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5

Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5

0

Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5, так як багато хто не знає, як правильно її встановити.

Sony показали як правильно використовувати PlayStation 5

Sony PlayStation 5 має два «штатних» режиму роботи – вертикально і горизонтально. При цьому в горизонтальному режимі приставка повинна лежати певної стороною вниз, що очевидно далеко не для всіх користувачів.

«Правильна» сторона настільки неочевидна, що на помилці зловили навіть главу PlayStation Studios Германа Хульста (Hermen Hulst). Топ-менеджер днями розмістив у соціальній мережі Twitter милий відеоролик про те, як його коту подобається гра Bugsnax.

Однак ентузіасти розгледіли на відео страшне – підключена до телевізора приставка перевернута догори ногами.

Незабаром Герман Хульст видалив оригінальний твіт і розмістив новий ролик, де приставка в кадр не входить. Однак, як це часто буває в інтернеті, оригінальний ролик встигли заскріншотіть і «доказ» розлетілася по мережі.

Правильне розміщення консолі не надто важливо в короткостроковій перспективі, але в разі тривалого використання це може позначитися значно, оскільки може порушувати коректну роботу системи охолодження з вентилятором, а також вплинути на працездатність оптичного приводу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version