Реклама

Sony вкладає 250 мільйонів в нову компанію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Поки ми усі чекаємо надходження в продажі нової приставки від SonyPlayStation 5, японська компанія Sony вкладає 250 мільйонів в нову компанію. Мова йде про компанію Epic Games, яка відома своєю грою Fortnite. Таким чином, компанія Sony отримує близько 1,4% міноритарного пакету акцій Epic Games.

Дана угода розширить співпрацю Epic та Sony в сфері розважальних активів та технологій. А це, в свою чергу, допоможе створити унікальний досвід для їх споживачів. Генеральний директор та засновник компанії Epic, Тім Свіні, сказав про те, що вони з компанією Sony створили бізнес на перетині творчості та технологій. Також згадаємо, що декілька тижнів тому, Epic демонструвала майбутню графіку Unreal Engine 5, яка працюватиме на Sony PlayStation 5.

Варто зазначити, що їхня співпраця не вплине на публікацію ігр від Epic на інших платформах.

Рекомендовано: Xiaomi Випустила Кишеньковий Пістолет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp вводить нову функцію для користувачів

Месенджер WhatsApp вводить нову функцію для користувачів, яка повинна облегшити обмін контактами. Функція дійсно цікава і повинна сподобатися користувачам.Ця...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -