Реклама

Sony випускає телевізор для PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше повідомлялося, що Sony готують до релізу PlayStation 5. Презентація вже відбулася і було представлено як саму консоль, так і комплектуючі та ігри для неї. Ця консоль отримає покращену продуктивність в іграх і все це, завдяки SSD і підтримці 4K HDR, з високою частотою кадрів 120FPS. Для того, щоб консоль показала найкращий результат, Sony випускає телевізор для PlayStation 5.

Сьогодні вони анонсували новий телевізор Sony BRAVIA XH90 4K HDR Full Array. Телевізор буде доступний в 4-х варіантах: 55-дюймовий, 65-дюймовий, 75-дюймовий і 85-дюймовий.

Sony випускає телевізор для PlayStation 5

Як повідомляється, ближче до початку продажів PS5, телевізори отримають оновлення, щоб забезпечити повну сумісність з PS5 і забезпечити повну підтримку 4K 120 кадрів в секунду.

Сам телевізор отримав локальне затемнення та підвищення рівня масиву. В залежності від зображення, ця комбінація буде динамічно регулювати рівень освітлення.

Sony випускає телевізор для PlayStation 5

Sony BRAVIA XH90 буде працювати на процесорі Sony X1 4K HDR та буде обладнаний технологією Sony Acoustic Multi-Audio. Одним недоліком є те, що 55-дюймова модель не отримає цю звукову технологію. Керує розумним телевізором Android TV.
Також телевізор отримав формат HDR Dolby Vision, що гарантує реалістичний показ телевізійних передач, DVD, Blu-ray, YouTube та просто зображень.

Sony випускає телевізор для PlayStation 5

Sony BRAVIA XH90 отримав калібрований режим Netflix. Режим розроблений спеціально, щоб підтримувати якість зображення від Netflix. В налаштуваннях просто необхідно вибрати відповідну опцію і все, отримуємо ідеальну картинку від Netflix.

Смарт телевізори не відносяться до бюджетних.
Sony KD-55XH90 (55 дюймів): 1500євро
Sony KD-65XH90 (65-дюймів) 1800 євро
Sony KD-75XH90 (75 дюймів) 2500 євро
Sony KD-85XH90 (85 дюймів) 3500 євро

Рекомендуємо: Sony готується представити новий смартфон Xperia.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom

Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom відповідають всім вашим потребам у відеодзвінках та конференціях, якщо ви не можете (або не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -