Home Новини сучасних технологій Sony виправила одну з найбільш дратівливих проблем PlayStation 5

Sony виправила одну з найбільш дратівливих проблем PlayStation 5

0

Компанія Sony виправила одну з найбільш дратівливих проблем PlayStation 5, на яку частенько скаржилися користувачі.

Зміна не було офіційна оголошена, проте було відмічено геймерами. Мова йде про забезпечення сумісності приставки з іграми, створеними для PlayStation 4. Вона була реалізовано далеко не так ідеально, як хотілося б користувачам.

Вся справа в тому, що користувачі часто не розуміли, яку саме версію гри використовують - для PS5 або PS4. Простіше кажучи, було дуже легко випадково встановити стару версію гри для PS4 замість сучаснішою PS5.

Sony виправила одну з найбільш дратівливих проблем PlayStation 5

На нововведення звернув увагу відомий інформатор Tidux, до виходу приставок нового покоління регулярно постачав громадськість свіжими витоками. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter він опублікував скріншот з оповіщенням, де користувачеві PlayStation 5 пропонується підтвердити, чи точно він хоче пограти в версію PS4, або краще переключитися на версію для PS5.

Ця, здавалося б, невелика зміна в інтерфейсі вже викликала живий відгук користувачів в соціальних мережах і на тематичних ресурсах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version