Home Новини сучасних технологій США дозволили Sony поставляти Huawei датчики

США дозволили Sony поставляти Huawei датчики

0
США дозволили Sony поставляти Huawei датчики

США дозволили Sony поставляти Huawei датчики зображення. Huawei знаходиться в чорному списку міністерства торгівлі США.

За даними джерела, компанії Sony і Omnivision, які є великими виробниками датчиків зображення, отримали від уряду США ліцензії на відновлення поставок деяких моделей цієї продукції китайській компанії Huawei.

«Ми дізналися, що деякі постачальники, пов’язані з датчиками зображення, отримують деякі ліцензії від уряду США, оскільки ці компоненти вважаються менш пов’язаними з проблемами кібербезпеки, і Sony входить в число тих, хто отримав схвалення»

Nikkei Asia

Як відомо, США внести Huawei в чорний список міністерства торгівлі, позбавивши американські компанії можливості продавати свою продукцію і послуги китайському виробникові, що лідирував на ринку телекомунікаційного обладнання. Пізніше обмеження були посилені: навіть іноземні компанії не можуть працювати з Huawei, якщо їх продукція створена з використанням американських технологій або обладнання. Щоб постачати таку продукцію Huawei, необхідно отримати у Сполучених Штатів ліцензію.

Читайте також: Ericsson Займає Місце Huawei На Ринку 5G

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version