Home Новини сучасних технологій Популярний месенджер WhatsApp ощасливив користувачів Android

Популярний месенджер WhatsApp ощасливив користувачів Android

0


Популярний месенджер WhatsApp ощасливив користувачів Android. Нарешті, впроваджена підтримка блокування по відбитку пальця.

Команда популярного месенджера WhatsApp, яка зараз належить Facebook, оголосила про запуск нової функції для користувачів смартфонів, що працюють під управлінням операційної системи Android.

Популярний месенджер WhatsApp ощасливив користувачів Android

Мова йде про блокування доступу до додатка за допомогою аутентифікації по відбитку пальця. Раніше в цьому році розробники запустили функцію блокування за допомогою Touch ID і Face ID на iPhone. Тепер несправедливість виправлено і аналогічний додатковий рівень безпеки реалізований для користувачів WhatsApp на Android.

Після активації функції, розблокувати додаток можна буде за допомогою відбитка пальця на смартфонах з Android, оснащених сканерами. Для включення треба перейти в «Налаштування»> «Аккаунт»> «Налаштування»> «Блокування відбитком пальця».

Читайте також: Запуск інтернет-магазину. Що потрібно знати?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version