Реклама

США посилює тиск на компанію Huawei

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Дональд Трамп продовжив санкції проти Huawei до 2021 року, на що Китай відреагував і запевнив, що буде відповідати санкціями проти американських компаній. Але на цьому конфлікт не закінчився, оскільки уряд Великобританії заявив, що вони будуть відмовлятися від обладнання Huawei для 5G мережі. Сьогодні ж з’явилася нова інформація, що США посилює тиск на компанію Huawei.

США посилює тиск на компанію Huawei

Як повідомляють в АpNews, США планують фінансувати країни-партнери для вибору телекомунікаційного обладнання 5G від конкурентів Huawei. На даний момент відомо, що Бразилія відмовилася від Huawei і надала перевагу таким компаніям як Nokia, Samsung та Ericsson. Великобританія також розглядає компанію Samsung та Nokia.

Раніше повідомлялося, що Huawei планував розширюватися на території Європи, Великобританії та інших регіонах, але як видно із останніх новин, шанси в Huawei надзвичайно мізерні.

Рекомендуємо: Трамп підніме податки для технологічних фірм.

Джерело: apnews

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанію Google критикують через заборону відслідковування користувачів в браузері Chrome

Надійшла інформація, що компанію Google критикують через заборону відслідковування користувачів в браузері Chrome. Лунає це дивно, але так і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -