Home Новини сучасних технологій Розкрито деякі технічні характеристики нового смартфона Oppo Reno5

Розкрито деякі технічні характеристики нового смартфона Oppo Reno5

0

Сьогодні вранці було розкрито деякі технічні характеристики нового смартфона Oppo Reno5. Інформацією поділився відомий китайський цифровий блогер @Digital Chat Station . 

Розкрито деякі технічні характеристики нового смартфона Oppo Reno5

Також повідомляється, що два нових пристрої були помічені на сайті сертифікації TENAA з такими номерами моделей: “PEGT00” та “PEGM00”. Сертифікація TENAA розкрила основні характеристики обох моделей. Більше того, їх технічні характеристики також однакові:

  • 6,43 дюйма дисплей
  • Розміри: 159,1 × 73,4 × 7,9 мм
  • Акумулятор: 2100mAh (подвійна батарея 4300mAh)

Технічні характеристики, просочені @Digital Chat Station, також однакові, але він розкрив інші технічні характеристики пристрою. За його словами, цей загадковий пристрій матиме 6,43-дюймовий OLED-екран з одним отвором і роздільною здатністю Full-HD +. Частота оновлення пристрою обмежена 60 Гц, тоді як частота дискретизації дотику становить 180 Гц.

Телефон буде оснащений восьмиядерним чіпсетом з найвищою частотою 2,4 ГГц. Здається, чіпсет - Dimensity 820 від Mediatek або Snapdragon 765G від Qualcomm. Попереднє покоління оснащено Snapdragon 765G, тому, як очікується, буде представлений кращий чіпсет, такий як Dimensity 820.

Телефон оснащений задньою чотирикамерною камерою, яка включає 64MP + 8MP + 2MP + 2MP сенсори. Одномісний передній отвір-отвір має 32-мегапіксельний сенсор. У телефоні була б батарея на 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки 65 Вт (можливо, зарядний пристрій SuperVOOC Flash).

Товщина телефону становить 7,9 мм, а вага - близько 172 г. Телефон також матиме останню версію Android (Android 11). Очікується, що телефон з’явиться найближчим часом. Він може бути випущений як модель серії Oppo Reno5.

Читайте також: Показано прототип смартфона OPPO з підекранною камерою.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version