Реклама

Тепер YouTube для смартфонів можна підключати до телевізора. Як це зробити?

Останні Новини

YouTube на телефоні та телевізорі можна було синхронізовувати завжди, але проблема була у не дуже зручній процедурі під’єднання. Тепер розробники YouTube випустили оновлення, яке дуже сподобається усім користувачам, які користуються функцією синхронізації.

Після оновлення для того, щоб з'єднати смартфон і телевізор, потрібно спочатку увімкнути додаток на ТВ, тоді зайти в програму на телефоні. Якщо і там, і там обліковий запис однаковий, тоді на телефоні автоматично вискочить сповіщення, на яку потрібно буде натиснути згоду для синхронізації. Все, після програма YouTube на телефоні та телевізорі буде з'єднана.

Цікаво: Як завантажити відео YouTube на смартфон трьома різними способами

Це дуже зручно, ви можете писати в пошуку те, що вам потрібно, а переглядати на ТВ (пультом це не так зручно робити). Також можна на телевізори дивитись, а в смартфоні коментувати або читати описи (коментарі). Обов'язково скористайтесь даною функцією і ви відразу помітите як це полегшує перегляд улюблених програм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые популярные ошибки, которые допускают украинцы у банкомата

Стаття доступна українською...Если вы не пользуетесь банковской картой в 2021 году, то это как минимум вызывает удивление, поскольку преимуществ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -