Реклама

Lenovo запускає бюджетні ноутбуки та планшети Xiaoxin

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Lenovo запускає бюджетні ноутбуки та планшети Xiaoxin. Xiaoxin – це серія ноутбуків та планшетів Lenovo, ексклюзивних для Китаю. Майбутні планшети Xiaoxin будуть не чим іншим, як нещодавно анонсованою Tab P11 Pro.

Планшет Lenovo Tab P11 Pro оснащений 11,5-дюймовим OLED -дисплеєм 2K (2560 x 1600 пікселів) із співвідношенням сторін 16:10, HDR10, Dolby Vision та підтримкою Lenovo Precision Pen 2.

Lenovo запускає бюджетні ноутбуки та планшети Xiaoxin

Він поставляється на базі Qualcomm Snapdragon 730G в парі з 4 ГБ / 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Крім того, планшет оснащений чотирма динаміками JBL, 13MP (широкий) + 5MP (надширокий) подвійною камерою на задній панелі, фронтальною камерою 8MP і 3D-датчиком ToF для розблокування обличчя.

Інші функції цього планшета включають Android 10 з додатковим інтерфейсом, схожим на настільний, настільними шпильками для аксесуарів для клавіатури та акумулятором на 8 600 мАг, який заряджається через USB Type-C.

І останнє, але не менш важливе: Lenovo Tab P11 Pro буде доступний у варіантах лише для Wi-Fi та WiFi + LTE за початковою ціною 699 євро з листопада на світових ринках. Тоді як у Китаї, як планшет Xiaoxin, він може дебютувати за нижчою ціною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei готує новий ноутбук MateBook X Pro

Минулого місяця Huawei анонсували MateBook X 2020, наступника першої моделі, випущеної в 2017 році. Новий ноутбук - це перший...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -