Реклама

TikTok отримує кнопку «не подобається»

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цієї п’ятниці (23 вересня) TikTok випустив нову функцію , яка дозволяє користувачам голосувати проти коментарів (знаменита «не подобається»).

Кнопка «не подобається» буде поруч із оцінками «подобається» для окремих коментарів до відео та матиме значок «великий палець вниз» (стандартний для соціальних мереж), на який користувачі зможуть натискати.

TikTok отримує кнопку «не подобається»
Зображення: Функція “Не подобається” в TikTok.

Цей інструмент вперше був анонсований у квітні цього року, але лише як тестовий. Однак, як повідомляє TikTok, тепер він буде доступний у всьому світі для всіх користувачів.

Користувачі соціальної мережі можуть скасувати свій голос проти, натиснувши кнопку ще раз, і лише той, хто проголосував проти, зможе побачити, що він зробив це.

Тобто, на відміну від кількості лайків, які отримує коментар, кількість голосів проти не є загальнодоступною, що свідчить про те, що голоси проти слугуватимуть програмістам більше як інструмент модерації серверної частини. Варто зазначити, що TikTok не дав зрозуміти, як він використовуватиме голоси проти. 

Цікаво: YouTube виходить на новий рівень боротьби із TikTok та Instagram.

Згідно з TikTok, голосування "проти" — це «новий спосіб почути зворотній зв’язок безпосередньо від [вашої] спільноти», який дозволить платформі краще визначати коментарі, які є «нерелевантними або недоречними». 

Окрім зменшення кількості коментарів, користувачі все ще матимуть можливість повідомляти про коментарі, які порушують правила TikTok.

Інші платформи, такі як Reddit, вже деякий час мають можливість голосувати проти вмісту, але учасники спільноти публічно висловлюють свою незгоду та оцінюють відповідь. 

Крім того, нещодавно Twitter також протестував щось схоже на нову функцію TikTok як спосіб для соціальної мережі вимірювати те, що користувачі вважають доречним, а потім регулювати відповіді, які відображаються.

Цікаво: TikTok стежить за користувачами iOS поза програмою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 причини, чому варто міняти старий Android-смартфон на новий

Більша частина користувачів смартфонів міняють їх на нові тільки тоді, коли вони вже просто не мають сил працювати, не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -