Реклама

Відомо, як користуватися TikTok на Chromebook

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

TikTok розроблено для перегляду на вертикальному екрані смартфона. Однак вам не просто потрібно користуватися телефоном iPhone або Android. Ми покажемо вам, як використовувати TikTok на Chromebook.

Використовувати додаток для смартфона на настільному комп’ютері може здатися нерозумним, але Chromebook можна адаптувати. Багато з них мають сенсорні екрани і можуть використовуватися як планшети. Насправді у вас є кілька варіантів, коли справа доходить до використання TikTok на ChromeOS.

Цікаво: Як редагувати відео в TikTok?

TikTok у браузері

У TikTok є веб-сайт для настільних комп’ютерів, який дуже схожий на мобільні додатки. Перейдіть на сайт tiktok.com у веб-переглядачі Chrome на своєму Chromebook. Перше, що потрібно зробити, це «Увійти».

Після цього ви побачите всі знайомі опції TikTok в іншому макеті. Завантаження, повідомлення та вхідні знаходяться у верхньому правому куті.

Вкладки «Для вас», «Підписки» та «Пряма трансляція» знаходяться з лівого боку.

Ви можете прокручувати відео вгору і вниз, як і в додатку. Кнопки "Подобається", "Коментувати" та "Поділитися" знаходяться праворуч від відео.

Якщо ви хочете, щоб веб-програма TikTok з’явилася в панелі програм, ви можете «встановити» її в адресному рядку.

Ось і все. TikTok у макеті робочого столу працює напрочуд добре.

Цікаво: Розповідаємо, як переглянути історію переглянутих відео в TikTok.

TikTok з Play Store

Якщо ви хочете мати той самий інтерфейс, до якого ви звикли на своєму телефоні, просто встановіть TikTok з Play Store. Відкрийте панель програм і запустіть «Play Store».

Знайдіть «TikTok» і натисніть кнопку «Встановити».

Після встановлення ви можете натиснути «Відкрити». Програма тепер також буде в панелі програм.

Звідси ви звикли до того самого досвіду на телефоні. Увійдіть, і ви отримаєте вертикальний TikTok на своєму Chromebook, як і маєте переглядати.

На малопотужних комп’ютерах Chromebook буде важче запустити програму Android, ніж веб-версію. У більшості випадків веб-версія пропонує більш плавну роботу, але у вас є можливість спробувати обидва й переглянути канали на свій розсуд .

Цікаво: 5 дивовижних слів, які ви не можете говорити в TikTok.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Как защитить свой смартфон, если вы боитесь его потерять

Стаття доступна українською...Сейчас почти все активно используют смартфоны, поскольку это очень практичное устройство да еще и многофункциональное. Именно потому,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -