Реклама

Як за допомогою Google знайти втрачений смартфон

Останні Новини

В обліковому записі Google є функція, яка допоможе відшукати телефон, якщо він був загублений чи втрачений. Зараз дам декілька порад, які можуть допомогти знайти мобільний пристрій через Google.

Цікаво: Найпопулярніші пошукові запити Google у світі 2022

Компанія Google розробила спеціалізовану функцію під назвою “Знайти пристрій”, яка дозволяє знайти загублений чи викрадений гаджет. За допомогою цієї функції можна визначити точне місцезнаходження телефону, зателефонувати чи навіть заблокувати його. Щоб активізувати її потрібно виконати декілька простих дій.

  • На пристрої необхідно активувати обліковий запис Google.
  • Смартфон повинен бути включеним та має бути інтернет-з’єднання.
  • Слід активувати місцезнаходження.
  • Функція “Знайти пристрій” повинна бути ввімкнена.

Якщо всі пункти виконані, то смартфон можна знайти за допомогою іншого пристрою. Для його пошуку можна використати абсолютно будь-який інший пристрій (планшет, ноутбук чи телефон) з підключеним інтернетом. В браузері в пошуковому рядку написати фразу “Пошук телефону Google” та перейти за посиланням. Після цього потрібно буде увійти до облікового запису Google, якщо раніше на цьому пристрої не заходили туди. Далі слід ввести пароль та адресу електронної пошти. Якщо браузер вже пов’язаний з певним обліковим записом, то повинен з’явитись список гаджетів на яких відкрито той самий обліковий запис. Після цього слід обрати втрачений смартфон та вибрати одну із запропонованих дій.

Цікаво: Що найчастіше українці шукають у пошуку Google

Заблокувати пристрій. Ця функція не дозволить стороннім особам отримати доступ до нього. Також вона передбачає можливість розмістити повідомлення на головному екрані. Де можна вказати номер телефону власника, тощо. Місцезнаходження при цьому буде доступним.

Подзвонити на пристрій. Протягом декількох хвилин на телефоні лунатиме гучний дзвінок. Ця функція працюватиме навіть при ввімкненому беззвучному режимі. Гучний звук разом із доступом до місцезнаходження дозволить швидко знайти пристрій, якщо він загубився і його ніхто не встиг знайти.

Очистити пристрій. Ця функція видаляє всі дані зі смартфона, щоб ними не змогли скористатись злодії. Місце розташування при цьому буде втрачено. Цю функцію слід застосовувати у тому випадку, коли телефон знаходиться у невідомих руках, та його явно не планують повернути власнику.

Цікаво: Завтра відбудеться презентація Google. Чого очікувати.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Випуск нового iPhone 12 з 5G

Випуск нового iPhone 12 з 5G повинен надати багато нових цікавих функцій. Останній iPhone 11 оновлень мав не так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -