Реклама

Названо основні причини, чому iPhone краще Android-смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Дебати про iPhone проти Android вирують ще жорсткіші, ніж будь-коли. Ви можете придбати смартфон будь-якої компанії, але всерівно отримаєте смартфон на одній з двох популярних операційних систем. У кожної з операційних систем (iOS або Android) є свої переваги, і є причини, чому ви можете вибрати одну з інших. Сьогодні ж було названо основні причини, чому iPhone краще Android-смартфонів.

Порівнюючи iPhone та Android, ми розглянемо сильні сторони кожної мобільної платформи, щоб ви могли вибрати підходящий для вас смартфон в майбутньому

Ви інвестуєте в екосистему Apple

Це може здатися дрібною причиною, але Apple робить широкий спектр технічних продуктів, і якщо у вас вже є Mac, iPad або Apple Watch, придбання iPhone має великий сенс.

Зв’язок між iOS та MacOS. Універсальний буфер обміну робить текст, скопійований на одній платформі, корисним на іншій. Ще одним з наших улюблених є Continuity Camera, який дозволяє робити фотографії та сканувати документи за допомогою камери вашого iPhone, а потім переглядати та редагувати їх на вашому Mac. Ви навіть можете здійснювати покупки на своєму Mac, використовуючи функції біометричної автентифікації на вашому iPhone через Apple Pay.

Лише кілька виробників телефонів Android мають апаратні екосистеми, які наближаються до Apple і навіть для деяких, хто наближається, наприклад, Samsung, ви не отримаєте можливої ​​глибини інтеграції між iPhone та іншими пристроями, побудованими Apple. Microsoft допомагає Google дещо подолати прогалину завдяки своєму новому додатку Your Phone для Windows, який дозволяє користувачам Android реагувати на тексти та сповіщення на своїх ПК, хоча досвід трохи незграбний, і ще потрібно попрацювати.

Є багато інших чудових прикладів безперервності в iOS, iPadOS, watchOS та macOS - і iPhone є найважливішим компонентом цієї головоломки, особливо зараз, коли програми iPhone можна безперешкодно переносити на macOS. Потужні користувачі, вже занурені в екосистему Apple, можуть виграти, додавши iPhone до свого репертуару. І це вже нічого не сказати про друзів та членів родини, які вважають за краще використовувати iMessage та FaceTime, щоб підтримувати зв’язок.

Сторонні програми просто кращі

Цей, безумовно, залежить від особистих уподобань, але, як хтось, хто стрибав між iOS і Android, поки існують обидві платформи, мене постійно вражає якість програм, створених розробниками iOS, і в основному розчаровує у своїх колегах на Android.

Не зрозумійте мене неправильно - на Android є чудове програмне забезпечення та розробники, але, на з мого досвіду, їх важче знайти. Моя улюблена програма Twitter, Tweetbot 5 , є ексклюзивною для iOS, наприклад; навпаки, найкращий сторонній додаток Twitter, з яким я стикався на Android, Fenix ​​2, сильно блідне в порівнянні.

Можливо, ви навіть виявите, що програми відомих компаній, починаючи від банків і закінчуючи авіакомпаніями, дещо плавніші та чистіші на iOS, ніж Android, з кращою інтеграцією з основними послугами телефону, такими як Wallet.

Існує більший вибір аксесуарів

Зайдіть у будь-яку програму Best Buy або Target, і ви знайдете проходи для футлярів для кожного iPhone, який виробляє Apple - те, чого, звичайно, не можна сказати про контингент Android за межами флагманських пристроїв найбільших компаній. Коли ви пройдете напівздоровий вибір продуктів, створених для останнього пристрою Galaxy S, вам не пощастить. Не турбуйтеся, чекаючи вибору аксесуарів для вашого нового телефону Pixel або LG у будь-якому роздрібному магазині. 

Вибір і доступність чохлів для iPhone, захисних екранів, кріплень для автомобілів та інших смакот просто набагато більший, ніж ви знайдете для будь-якого іншого телефону, і це важливіше, ніж усвідомлює більшість людей. 

Тут немає вірусів

Незалежно від того, як ви купуєте свій iPhone, де ви його купуєте або який iPhone ви купуєте, ви не побачите жодної попередньо встановленої програми. Це означає, що він чистий з самого початку, без додатків та даних, які ви не просили саботувати за лаштунками.

Ви швидше оновлюєте програмне забезпечення

Телефони Android отримують менше оновлень, ніж iPhone, вони трапляються рідше і часто затримуються.

Кількість оновлень, які бачить телефон Android протягом усього життя, багато в чому залежить від того, наскільки він дорогий та яка політика підтримки програмного забезпечення від виробника.

Це далеко не iPhone, які, незважаючи ні на що, підтримуються основними оновленнями програмного забезпечення протягом багатьох років. Візьмемо, наприклад, iPhone 6S, який отримав iOS 14, хоча спочатку він був запущений з iOS 9 ще в 2015 році. Для порівняння розглянемо Galaxy S6 від Samsung, який вийшов того ж року і почав з Android 5.0 Lollipop. У ньому не лише бракує найновішого програмного забезпечення для Android, але й перестало надходити оновлення декілька років тому. Він отримав лише 7.0 Nougat і Samsung закінчив підтримку.

Більше того, коли виходить нова версія iOS, вона доступна всім в той же день і в той же час. Її можна миттєво встановити на всіх моделях, які її підтримують. Навпаки, випуски Android розповсюджуються хвилями на окремі телефони, а не лише за моделями. 

Він має кращу роздрібну підтримку

Скажімо, щось не вдається з вашим iPhone і вам потрібно його обслуговувати. Або, можливо, ви хочете, щоб на ньому був встановлений захисний екран, і ви б воліли, щоб ним займався професіонал. Якою б не була ваша проблема, приємно мати куди поїхати - і яке краще місце для користувачів iPhone, ніж Apple Store. Так, обмеження Covid можуть ускладнити це, але принаймні у вас є можливість.

Власники телефонів Android не люблять цієї розкоші. Якщо вам потрібна нова батарея або заміна екрана, і ви не придбали план захисту у продавця, у якого ви його придбали, вам, ймовірно, доведеться відправити його назад виробнику. Це досить трудомістка проблема, враховуючи те, наскільки ми всі залежимо від своїх телефонів день у день.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розсекречено ціну нового смартфона Galaxy A12s

Samsung працює над новою версією Galaxy A12, яка стане офіційною вже найближчим часом. Очікується, що нове видання буде продаватися...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -