Реклама

Компанію Realme зловили на обмані тесту продуктивності смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Розробники бенчмарка AnTuTu назвали творців флагманського смартфона Realme GT шахраями. Вони обдурили тест продуктивності.

Раніше смартфон Realme GT нібито набрав у AnTuTu більш 750 000 балів. Цей пристрій побудований на процесорі Snapdragon 888. Як стверджують в AnTuTu, Realme домоглася такого високого результату для свого смартфона обманом. Передбачається, що компанія просто розігнала процесор.

Після розслідування команда AnTuTu видалила результати тестування Realme GT. Смартфон буде перебувати в бані три місяці. Потім він зможе повернутися в базу даних AnTuTu, якщо Realme більше не буде обманювати бенчмарк.

Realme GT 5G вважається найдоступнішим смартфоном на флагманському процесорі Snapdragon 888. Також пристрій оснащений оперативною пам'яттю LPDDR5, вбудованою пам'яттю типу UFS 3.1 і системою охолодження з нержавіючої сталі VC Boost.

Компанія Realme прокоментувала ситуацію:

"У центрі нашої філософії - споживач, для якого ми створюємо передові продуктивні смартфони високої якості. Саме тому справжній і правдивий споживчий досвід використання продуктів realme - наш пріоритет. Компанія не приймає звинувачення в наданні недостовірних результатів тесту і наполягає на їх коректності в поточній версії бенчмарка. В даний момент в Китаї йдуть переговори між представниками realme і Antutu з даного питання."

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Запущено електросамокат Segway із швидкістю 48 км/год

Компанією Segway було запущено електросамокат Segway KickScooter P100S, який може розвивати швидкість до 48 км/год. Максимальний запас ходу даного...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -