Реклама

Власники смартфонів частіше страждають від болю в челюсті

Останні Новини

Раніше ми говорили про те, як не можна носити смартфони, оскільки вони мають вплив на наше здоров’я. Зараз мова йде про нове дослідження фахівців з Тель-Авівського університету, в ході якого було виявлено вплив смартфонів на щелепу.

У дослідженні брали участь користувачі стандартних смартфонів та користувачі кошерних телефонів (телефони лише для голосових дзвінків; повідомлення, камера та інші додатки відсутні). В ході дослідження було встановлено, що 29% власників смартфонів скаржаться на болі в щелепі, а 25% - на проблеми із сном.

Також користувачі, які брали участь у дослідженні досить часто скрегочуть зубами. Проте у користувачів кошерних телефонів такі проблеми трапляються дещо рідше.

Щодо пояснень такої ситуації, то фахівці, які проводили дослідження говорять про те, що користувачі звичайних смартфонів піддаються більшому стресу під час користування ними. До прикладу, вони бояться пропустити щось важливе в соціальних мережах, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фахівці розповіли, як вибрати найкращий бюджетний смартфон

Останні декілька років в моду знову повернулися дешеві смартфони. Цілком очікувано, що більшість українців вибирають бюджетники, оскільки вони пропонують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -