Реклама

Нові зображення Xiaomi Mi 11 Pro підтверджують наявність великого додаткового дисплею

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні китайські джерела опублікували фотографію, яка демонструвала б рамку, до якої кріпляться модулі основної камери і додатковий екран смартфона Xiaomi Mi 11 Pro (або Xiaomi Mi 11 Ultra).

Нова фотографія відповідає тому, що ми бачили на прототипі Xiaomi Mi 11 Ultra понад місяць тому. Основна камера повинна отримати три датчика зображення, включаючи новий перископний модуль, що забезпечує 120-кратний цифровий зум. Справа в цю ж рамку буде вбудований додатковий дисплей.

Нові зображення Xiaomi Mi 11 Pro підтверджують наявність великого додаткового дисплею
Прототип

Як ми вже згадували, аналогічний екран з'явився ще в 2017 році в смартфоні Meizu Pro 7. Ймовірно, Xiaomi запропонує використовувати цей дисплей для того, щоб робити більш якісні Селфі на основну камеру.

Нові зображення Xiaomi Mi 11 Pro підтверджують наявність великого додаткового дисплею

Нещодавно стало відомо, що Xiaomi Mi 11 Ultra отримає окрему 48-мегапіксельну перископну камеру, яка забезпечить 5-кратний оптичний і 120-кратний цифровий зум. При цьому у Xiaomi Mi 11 Pro також буде перископний модуль, що забезпечує підтримку 50-кратного цифрового зума. При цьому зовні смартфони повинні бути однаковими.

Головним датчиком зображення повинен стати 50-мегапіксельний Sony IMX766, ширококутна камера буде мати дозвіл 48 Мп. Екран повинен мати діагональ 6,81 дюйма при дозволі 2K і частоті оновлення зображення 120 Гц. Ємність акумулятора збільшиться до 5000 мА • год, потужність дротової і бездротової зарядки складе 67 Вт. Xiaomi Mi 11 Pro буде мати стереодинаміки і відповідати ступеню захисту IP68.

Презентація смартфонів очікується найближчим часом.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом

Досить часті випадки, коли наш смартфон виводиться з ладу цілком неочікувано і, як завжди, в той момент, коли без...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -