Home Новини сучасних технологій Топ 3 минулорічні смартфони, які актуальні в 2021 році

Топ 3 минулорічні смартфони, які актуальні в 2021 році

0

Справи на ринку смартфонів йдуть таким чином, що багато моделей залишаються актуальними протягом довгого часу. При цьому з виходом нових гаджетів вони значно зменшують в ціні і стають більш вигідними по співвідношенню ціни і якості. Саме тому зараз буде названо топ 3 минулорічні смартфони, які актуальні в 2021 році і на які не шкода витратити гроші навіть зараз.

Google Pixel 5

Google Pixel 5 - до сих пір відмінний варіант для людей, що шукають компактний смартфон. Причому по продуктивності він не поступається більш високим конкурентам - Snapdragon 765G добре тягне сучасні ігри і забезпечує плавну роботу чистого Android 11.

Інший козир моделі - час підтримки оновленнями. Піксель буде отримувати нові версії ОС протягом наступних 4-5 років, чим не можуть похвалитися смарти китайських виробників. Також апарат пропонує 6-дюймовий дисплей з підвищеною частотою оновлення 90 Гц і міцний корпус з вологозахистом IP68.

OnePlus 8 Pro

Один з кращих флагманів минулого року може дати бій навіть останнім новинкам на ринку. OnePlus 8 Pro оснащений 6.78-дюймовим екраном з частотою оновлення 120 Гц і розширенням 2К, а також процесором Snapdragon 865, який в плані потужності мало чим відрізняється від Snapdragon 888. Фотоможливості представлені просунутою квадрокамерою, що робить контрастні і соковиті знімки, а за автономність відповідає батарея ємністю 4510 мАг з 30-ватною швидкою зарядкою.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra - однозначно один з найбільших релізів минулого року. Крім флагманського заліза з процесором Exynos 990 на чолі він може похвалитися 6.9-дюймової панеллю з 2К розширенням і частотою оновлення 120 Гц, і топовою камерою 108 + 12 + 12 МП. Є і моменти, які виділяють пристрій на тлі конкурентів: незграбний дизайн корпусу з металу і скла, а також підтримка стилуса S-Pen.

Також нещодавно було названо два смартфони за ціною нижче 2300 грн з підтримкою NFC.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version