Home Новини сучасних технологій Топ-5 кнопкових телефонів до 600 грн в 2021 році

Топ-5 кнопкових телефонів до 600 грн в 2021 році

0

Зараз смартфонами користуються практично всі люди, не дивлячись на вік і стать, оскільки без них складно тримати зв’язок із іншими та й тримати в кишені портативний комп’ютер не завжди зручно. Хоча смартфони й потіснили звичні нам кнопкові телефони, вони все рівно ще доступні на ринку і найближчим часом навряд зникнуть. Причиною, чому кнопкові телефони ще не зникли повністю є те, що ними активно користуються пенсіонери та люди, яким на роботі не зручно користуватися смартфонами. Крім цього, кнопкові телефони набирають популярності серед молодого покоління, яким вже набридли смартфони і яким хочеться відпочити від соціальних мереж та інших подразників. Якщо вам або вашим рідним також хочеться придбати кнопковий телефон, то ми назвемо топ-5 кнопкових телефонів до 600 грн в 2021 році.

Alcatel 1066D

Alcatel це той бренд, який одним із перших почав випускати кнопкові телефони, тому цілком логічно, що на їхні пристрої варто звертати увагу. Серед останніх новинок, які доступні на нашому ринку, можна відмітити Alcatel 1066D. Це класичний кнопковий телефон, та ще й з камерою, хоча очікувати чогось особливого не варто. Це типова дзвонилка, яка розрахована тільки на набір смс та для дзвінків.

Тепер стосовно характеристик цього пристрою. Alcatel 1066D отримав мініатюрний 1,8-дюймовий дисплей, акумулятор 400 мАг, підтримку 2-х SIM-карт. Також присутній слот для карти пам'яті.

Серед переваг цього телефона можна відмітити те, що він дешевий (499 грн), має непоганий по яскравості дисплей та легкий. В Alcatel 1066D є один суттєвий недолік (можливо не для всіх це так буде) - акумулятора вистачає не більше ніж на 3-4 дні.

Alcatel 1066D можна придбати на Rozetka та на MOYO.

Nokia 105 SS

Топ-5 кнопкових телефонів до 600 грн в 2021 році

Наступний телефон в нашому рейтингу також від відомого бренду, який раніше був лідером ринку кнопкових телефонів - Nokia 105 SS. Говорити про те, що їхні кнопкові телефони користуються попитом навіть зараз, нема сенсу, оскільки ті люди, які користувалися їхніми пристроями років 10-15 тому, віддають перевагу їм і зараз.

Стосовно характеристик Nokia 105 SS, то він отримав непоганий 1,77 - дюймовий дисплей, акумулятор 800 мАг та підтримку одної SIM-карти. До переваг цього телефона можна віднести його непогану автономність (7 днів автономності гарантовано), вагу (74 грами), якість збірки та дешевизну (що рідко стосується пристроїв Nokia).

Говорячи про недоліки, то їх як таких нема. Якщо сильно хочеться знайти недоліки, то можна відмітити незручну середню кнопку та короткі імена контактів. З іншої сторони, проблема з іменами була завжди актуальна на пристроях Nokia.

Nokia 105 SS можна придбати на Rozetka та на MOYO.

Tecno T372 TripleSIM

Наступним кнопковим телефоном в нашій підбірці стане Tecno T372 TripleSIM. Компанія Tecno не так давно з'явилася на нашому ринку, але вже представляє досить великий асортимент бюджетних смартфонів та кнопкових телефонів.

Цей телефон, як і більша частина інших кнопкових, представляє з себе сучасну дзвонилку, яка задовільнить потреби більшості користувачів. Крім цього, цей телефон отримав справді сучасний дизайн, непогані можливості і все це за цілком адекватну ціну в 459 грн.

Tecno T372 TripleSIM можна придбати на Rozetka та на MOYO.

2E E240 2019 DS

Наступний телефон в нашому рейтингу, представлено від досить відомого бренду в Україні - 2E, а їхній телефон, який було випущено ще в 2019 році, досі популярний серед українців.

Цей телефон також ввібрав в себе весь необхідний функціонал, який тільки можна використовувати в кнопкових телефонах. Також варто відмітити і непоганий сучасний дизайн та дешевизну - 399 грн.

2E E240 2019 DS можна придбати на Rozetka та на MOYO.

Sigma mobile X-style 18

Останнім представником в нашому рейтингу є Sigma mobile X-style 18. Даний кнопковий телефон також відноситься до ультрабюджетних кнопкових телефонів, оскільки коштує він 369 грн.

Він отримав 1,77 - дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю 128х160, слот для двох сім-карт, максимальний об'єм внутрішньої пам'яті 32 Гб, процесор Spreadtrum SC6531E та акумулятор 1000 мАг (змінний акумулятор).

В цілому, це ідеальний кнопковий телефон, який легко та зручно тримати в руках і який виконує всі необхідні функції.

Придбати Sigma mobile X-style 18 його можна на Rozetka та на MOYO.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version